submit


Klubisse Honda osa. Pomm korea mees. Olgu s Talk korea YouTube i. Mida te naljakas, umbes, Et Kõik Poisid I ve Loved Enne, kui see on. tema s põhimõtteliselt korea Draama Ameerika filmi formaat, ja kuigi ma ve näinud lugematuid armastus-lepingu näidendid. ja see film oli täis korea Draama klõpsake eacutes, see film läheb minu Netflix uuesti vaadata igal teisel päeval loend, ma ei anna fucks. Selle s nagu korea Draama kohtub John Hughes filmi, ma ei saa oodata, et järjed. Ma lowkey soovin, et see oli telesaate lihtsalt, et teil on rohkem tunde vaadates minu lapsed olla armas väike shits. BOIKOTEERIDA DRAAMA MEES, KES SUREB ELADA. See on rassistlik ja diskrimineeriv suunas Moslemid, kujutades Islam negatiivselt ja väga vale. Ma olen postitad seda selle blogi, mul on palju Korea armastav järgijaid, nii et palun reclog ja jagada seda ma tunnen tõesti halb Moslemid Koreas. Ma mõtlen, see on homogeenne riik, ja mõned Korealased ei t isegi hoolivad maailma enda ümber, nii et see sõna otseses mõttes ei ole mõtet, et nad teevad näidata kohta RELIGIOONI ja KULTUURI nad teavad absoluutselt mitte midagi. Lihtsalt on nõme ja idiotic. Ma loodan, nr pop-iidolite levinud positiivsust umbes show, kuid vahepeal, mis tahes draama jälgijaid, ei t kellad ta. Vean kihla, et see ei ole isegi hea näidata. Ma mõtlen, kes kannab hijab koos bikinis. kes on mõelnud, et. need Korealased on sõna otseses mõttes nii abitu, teiste kultuuride ja keelte vastu. Ma ei ütle, et kõigil muidugi, aga nii palju Korealased Vancouveris pole aimugi, kuidas suhelda inimestega, kes ei t korea või midagi, Kanada kultuuri, mis ei ole neile hea, sest mõned asjad, mis nad teevad, peetakse ebaviisakas siin. Ja nii nad saanud ve maine, kus inimesed Vancouver kirjeldada Aasia kui ebaviisakas. Niikuinii, kui mitte kõik Korealased on nagu see ofc. Selle s lihtsalt tüütu, et inimesed, kes ei tea midagi asjadest, mis ei t korea on nii loll, et nad teevad näita nendest asjadest. Rohkem, mine kuhjamine twitteris ja tema s tema kinnitatud piiksuma

About