submit


Hei kutid. Victor siin. Ma olen külastavad Seoul, Lõuna-Korea nüüd, nii et seekord otsustasin ma võtta lühike, kuid huvitav intervjuu korea minu sõber (Goon) Mi Jong, kes tüdruk on (nagu võite arvata, video) ja temalt küsida teema, mis huvitab, paljud kutid. Kuidas saab võõras mees, räägi kuum korea tüdruk tänaval? Mis on esimene lause öelda? Vaata videot, et teada vastused. Victor: Minu küsimus on teile,»Kuidas saab mees, näiteks, võõras mees teeb korea tüdruk meeldib talle, kui see tüdruk ei tea, see mees.»Kas te saate aru, minu küsimus? (Goon) Mi Jong: Let s rääkida korea. See on OK, siis on õppe-korea nüüd. Kui kõndides mööda tänavat, välismaa mees näeb tüdruk, ta meeldib ja hakkab rääkima oma esimest korda tõsiselt viisil, sest kui sa räägid tavaliselt tüdrukud võivad olla vähem kardavad vestlust alustada. Nii võib olla lihtsam saada sõpru tüdruk. Tegelikult, kui Victor läheneb tüdruk, ta paneb teda end ebamugavalt, öeldes näiteks:»Kuule tüdruk, sa näed nii ilus. Kus te elate.»Sa ei tohiks seda teha niimoodi. Mitte kunagi. Sa lihtsalt teha seda siiralt tee, lastes tal tean, et sa tahad saada sõbrad koos temaga. Seda tehes saate saanud head sõbrad koos temaga. Victor: järgmine küsimus. Kui ma isiklikult vt tüdruk tänaval Korea ja mulle meeldib tema välimus, esimene lause ma öelda, et tema on»sa Oled tudeng.»See on esimene lause. Mida sa arvad see lause? (Goon) Mi Jong: minu arvates, sest Victor õpib korea nüüd on see lihtne fraas»Kas olete õpilane. Ma olen õpilane ja ma õpin korea nüüd»on väga hea self-sissejuhatus kui te näete, et inimene esimest korda. Aga tegelikult, Victor lähenemisviis tundub natuke ebamugav. Victor: See lähenemine on OK, kui te küsite tüdruk, kas ta on õpilane või mitte. Ma arvan, et seal on nii palju tüdrukuid, et näevad välja nagu ülikoolis õpilased, kuid need on kõrge kooli õpilased. See on hea küsimus, vanus. Victor: OK, järgmine küsimus. Kuidas te saate vaadata mees, kui teile meeldib teda? Kas sa lihtsalt pilk kaamera niimoodi? Kui sulle meeldib mees, kuidas sa vaatad teda

About